Контакт

[stm_spacing lg_spacing=”25″ md_spacing=”15″ sm_spacing=”15″ xs_spacing=”15″]

Контакт детали

 

Булевар Гевгелија 18/K1
1480 Гевгелија
 

+389 34 216876

info@oes.mk

 

Контакт формулар

  Наши контакти

  Митко Тошев
  Главен извршен директор
  e-mail: mtoshev@oes.mk
  мобилен: +38970638501
  Влатко Манолев
  Управител
  e-mail: v.manolev@oes.mk
  мобилен: +38978299698